Din handlekurv er tom

Cannondale drar Toms Skujins fra Tour of California etter skremm

18/05/2017 0
Den latviske rytteren kjempet for å stå opp etter å ha slått på hodet på veien i en ekkel kollisjon
 
Cannondale-Drapac hadde ikke annet valg enn å trekke sin latviske rytter Toms Skujins fra Tour of California på scenen 2 over sikkerhetsfrykt for rytterne etter at han krasjet tungt på en nedstigning.
 
Den 25-åringen riddet med en fem-manners breakaway-gruppe på en nedstigning med 22,9 km gjenværende av 144,5 km-scenen da han krasjet tungt på sin side mens sykkelen gikk under ham.
 
Skujins prøvde straks å komme seg opp som en nøytral servicemekaniker plukket sykkelen sin opp, men sliter med å stå etter at han hadde slått på hodet.
 
Han prøvde da å montere sykkelen, men så krasjet på venstre side, da han fortsatte å se dazed.
 
Tilsynelatende for å forsøke å hente sin Garmin som hadde gått ned i den andre ulykken, skjedde Skujins sykkelbekledning Cannondale nesten sammen med ryttere som hoppet på da de kom forbi og han prøvde å krysse veien tilbake til hvor sykkelen var.
 
Heldigvis kunne rytterne unngå ham og Skujins, som hadde revet det meste av sin jersey fra hverandre og mistet mye hud forsøkt å rive av. Nesten slår en kant, Skujins trakk seg langsomt nedover nedstigningen og ser verre ut for slitasje.
 
I mellomtiden var det flom av meldinger på tvers av sosiale medier fra sjokkert seere som var tydelige at Skujins ikke burde ha fått lov til å fortsette løpet.
 
Dessverre var hans bil på baksiden med Skujins i breakaway, og telefon- og TV-signalet tillot ikke laget tilbake til bussene for å se hva som skjedde på veien.