Din handlekurv er tom

Delko Marseille Provence KTM legger Mihaylov til 2018 roster

09/10/2017 0
29-åringen var amatør på Martigues Sport Cyclisme og AVC Aix-en-Provence-klubber før sang med CCC Sprandi Polkowice i 2012. Etter seks sesonger med det polske laget som så Mihaylov, vunnet fem nasjonale bulgarske titler og 2016 Sibiu Sykkeltur, blir han 17. rytter på Delko Marseille Provence KTMs bøker fra 2018.
 
Jeg vil gjerne takke teamet for den tilliten den plasserer i meg, "sa Mihaylov i en pressemelding." Jeg er veldig spent på å ri i fargene til Team Delko Marseille Provence KTM. Dette er et veldig spesielt trekk for meg fordi jeg bodde i seks år som en rytter i denne vakre regionen Provence, med veldig gode sportsminner.
 
"For teamet vokser det hele tiden hvert år, og jeg vil bidra til at den blir enda raskere sykkelshorts. Denne gangen blir drømmen min realisert og jeg er veldig fast bestemt."
 
Mihaylov legger til Grand Tour-opplevelsen til laget som har reddet Giro d'Italia 2015, og redet også Milano-San Remo og Tour of Flanders i 2016. En sterk tidspresistiker, Mihaylov, vil også styrke sprintet til Delko Marseille Provence KTM.
 
På Delko Marseille Provence KTM, kobler Mihaylov også opp med tidligere sportsdirektør og landsmann Hristo Zaikov.
 
Teamet har tidligere annonsert at Brenton Jones (JLT Condor), Julien Trarieux (Neo-Pro), Lucas De Rossi (VC la Pomme Marseille), Jérémy Leveau (Roubaix Lille Métropole), Iuri Filosi (Nippo - Vini Fantini), Javi Moreno (Bahrain-Merida) sykkelbekledning Delko, og Przemyslaw Kasperkiewicz (En Post-Chain Reaction) vil bli med i laget fra 2018.