Din handlekurv er tom

En edgy sykkelfilm

15/08/2017 0
Alt som trengte, var en film i fly for å overbevise Australias første Pro-Tour sykkelhold for å ansette tidligere Shepparton-mannen Marcus Cobbledick for å fortelle sin historie.
 
'' I utgangspunktet spilte min første film Fairless, som var basert på en lokal Shepparton-legende Steve Fairless, på QANTAS-fly, og medlemmene til Orica GreenEDGE, som er Australias første profesjonelle sykkelhold, så filmen og verdsatt den menneskelige historien vevet inn i det vesentlige En film om elitesport, '' sa Cobbledick.
 
'' De nærmet seg Madman Production Company, som jeg jobbet for sykkelshorts, og meg selv og de var interessert i å samarbeide og fortelle sin historie. ''
 
Mr Cobbledick har jobbet med teamet siden begynnelsen av 2016, reiser rundt i verden til film, direkte og produserer filmen med tittelen All For One.
 
'' Jeg gjennomførte over 50 intervjuer for filmen, som alle var i gjennomsnitt en time hver og de fant sted her i Australia, men også på lagets treningsleir i Sør-Afrika, '' sa han.
 
'' De var veldig avslappet, ganske åpne og komfortable foran kameraene, og vi fikk en god personlig innsikt i ryttere og noen av de ansatte der. ''