Din handlekurv er tom

Ledere utnytter sykling popularitet

04/05/2017 0
Antallet sykler i USA øker, ifølge en rapport fra Statista. Våren 2008 var antall personer som hadde syklet i de foregående 12 månedene over 47 millioner. I våren 2016 var dette tallet 66,5 millioner.
 
The Upstate ser også en uptick i sykling. En rekke stier og sykkelgrupper har dannet seg i området, og sykkelbutikker har fulgt etter.
 
Et segment av befolkningen som tar opp hobbyen er ledere.
 
Hank McCullough, senior leder av regjeringsforbindelser for Piemonte Natural Gas, er en av de syklene ledere. Han begynte å sykle i 1976 og begynte å konkurrere i 1979.
 
"Da jeg begynte å sykle, bodde jeg i Kentucky og begynte å sykle som en mulighet til å se på landsbygda," sa han. "Da tok jeg konkurransedyktig feil. Og jeg gjør det fordi det er disiplinen med å holde seg dedikert. Det er også en stressavlastning. Opptatt ledere trenger et uttak. "
 
Ifølge University of Texas MD Anderson Center, lindrer sykling stress. Ifølge senterets rapport fra mai 2016 kan kronisk stress ha store helsemessige konsekvenser. Men fysiske aktiviteter som sykling kan bidra til å redusere daglig stress. "
 
Dessuten identifiserte en 2016-rapport fra Harvard Medical School fem fordeler med sykling:
 
Det er lett på leddene. Når du sitter på en sykkel, legger du vekten på et par bein i bekkenet, i motsetning til å gå, når du legger vekten på bena.
Pushing pedaler gir en aerob trening. Det er flott for hjerte, hjerne og blodårer.
Sykling bygger muskel.
Det hjelper med hverdagslige aktiviteter, som balanse, gå og trappe klatring.
Pedaling bygger bein.
 
Jim Cunningham, grunnlegger av Greenville Cycling og Multisport, sa at han har sett ledere går inn i sykling i lang tid.
 
En grunn til at han sa at Greenville har vært vert for mennets amerikanske National Professional Road Race Championships, bidro til at sporten fikk popularitet. "Mange bedrifter og ledere så det, og det fikk dem inn i det," sa Cunningham.
 
"Også når du har en 'Michael Jordan' i sporten, bringer det stor oppmerksomhet til det, sa han og la til at Lance Armstrongs vinner hentet oppmerksomheten til sporten. Han sa og på 1980-tallet var det Greg LeMond som tok oppmerksomheten til sporten.
 
"Og når sykkelen vokser i popularitet, kan vennen din plukke den opp, og det gjør at du plukker den opp," sa han.
 
Sykling kan eller ikke overvinne golf som sport av ledere, men McCullough sa at han har utviklet et bredt nettverk av venner gjennom sykling. Han sa at sykling er en sport som er tilgjengelig for en bredere demografisk enn golf. Også, folk har en bredere anerkjennelse av det som en sport og aktivitet.
 
"Sykling er noe noen kan gjøre. Det kan være så intens eller så uformell som du vil at den skal være, "sa han.
 
Billy Webster, adjungerende helsepolitisk professor ved Wofford College, er en annen Upstate profesjonell som hopper på sykkelen når planen tillater det. Han har også sett sporten vokse i popularitet i Upstate.
 
"Med travle folk, er det lett å bare komme på sykkel og gå," sa han. "Mange ledere plukker opp sporten fordi de er drevet av intensiteten."
 
Webster identifiserte to grunner for den økende populariteten til sykling i området - infrastruktur og George Hincapie.
 
Infrastrukturen Greenville gir, så vel som resten av området, det gjør det enkelt å hoppe på en sykkel og ta av. Det er hundrevis av miles av tilgjengelige veier for syklister, sa han. Den infrastrukturen inkluderer sykkelbaner, GHS Swamp Rabbit Trail og fjellstier for terrengsyklister.
 
Pensjonert profesjonell syklist George Hincapie, som bor i Greenville, sa at infrastrukturen i dette området er "grunnen til at vi startet Gran Fondo Hincapie", en årlig sykkelhendelse som har sitt hovedkontor på Hotel Domestique i Travelers Rest. Arrangementet byr på tre forskjellige turer, samt en helgens festival gratis for familie og venner.
 
"Sykling er vårt liv, og vi liker å bringe folk sammen for å nyte det. Vi elsker å se nye mennesker komme på sykler, og det er også givende å se folk komme tilbake hvert år til Gran Fondo, sier Hincapie i en epost til GSA Business Report. Årets Gran Fondo Hincapie er 21. oktober.
 
Ridestiene, sammen med å sykle som en tilnærmet sport, bidrar til sin popularitet, sa Hincapie. Men, "hvis du aldri har ridet før, kan det være litt skremmende å komme i gang på grunn av alt utstyret, ikke å vite de beste ruter og andre faktorer," la han til.
 
Det finnes ulike sykkelbutikker og grupper i Upstate, og ifølge Webster er gruppearrangementer arrangert i henhold til ferdighetsnivå. Gruppene gjør også sikkerhet en del av trening.
 
Og ifølge Hincapie jobber han og folkene på Hincapie Sportswear i Greenville på et billige sykkelklær nytt program som blant annet vil hjelpe flere mennesker til å begynne å ri.
 
"Ideen er at dette programmet vil gi syklister med et øyeblikkelig støttenettverk, ruter og rabatter på sykkelutstyr," sa Hincapie og la til at mer informa