Din handlekurv er tom

Maloja pushbikere med nye jerseys og kvinners lag til neste nivå

10/05/2017 0
I Indigoblau til neste nivå: Maloja Pushbikers starter sesongen 2017/18 med kjente spillere, internasjonalt erfarne medarbeidere, lovende talenter i nye jerseys og for første gang også med et damerlag.
 
Dermed er laget fra Øvre Bayerns Holzkirchen under ledelsen av den seks dagers veteranen Christian Grasmann fra denne sesongen offisielt valgt ut av verdens beste jernbanesporter. Gjennom nominering og kvalifikasjon som "Track Team" til UCI i sykkelverdenen, er det nå en starttillatelse på alle verdensmesterskap, som ellers bare er reservert for landslag. Med 15 ryttere fra seks nasjoner, kjemper mannens lag for seire og poeng i den nye indirekte jerseyen på rund oval.
 
"Prosjekt med fyrtegn"
Denne utviklingen kulminerer i et prosjekt med et fyrtegn i tysk sykling, som har blitt planlagt i en årrekke. Grunnlaget for den store suksessen til toppsporterne i Maloja Pushbikers jersey har alltid vært det eksemplariske samarbeidet mellom RSV Irschenberg. Medlemskapet har vokst ti ganger i løpet av de siste ti årene, og er dermed i strid med den nåværende utviklingen innen sykkelsykling.
 
"Tett forbindelse mellom fagfolk og nykommere"
"Vi har bevisst opprettet en tett forbindelse mellom våre fagfolk og våre unge talenter," forklarte Grasmann, som er spesielt stolt av å integrere en 18 år gammel sjåfør i eliten laget for første gang siden U11-klassen har.
 
I tillegg vil to stipendier bli tildelt en ung tysk og en ung amerikansk sjåfører i 2017.
 
"Maloja Pushbikers FEM" feirer sin premiere
Maloja Pushbikers tar også hensyn til den økende populariteten til kvinners sykling i sin syvårige historie. Fem førere vil konkurrere under sykkelklær navnet "Maloja Pushbikers FEM" i internasjonale parkettløp.
 
"Like viktig som et resultat av et løp er historien bak oss, de uforglemmelige opplevelsene og vennskapene som oppstår," sa Lena Vogl, som lenge har vært assosiert med Irschenberg-klubben og startet laget sammen med Sofie Mangertseder.
 
Maloja Pushbikers 2017:
Christian Freuden (CH), Marcel Kalz (D), Moritz Beethoven (D), Josephine Sémon (F), Maximilian Beyer (D), Ludwig Bichler Arne Kenzler (Tyskland), Christian Lichtenberg (Tyskland), Stefan Mastaller Alexander Müller (Tyskland), Matthew Rotherham (GB), Nick Stöpler (NL), Gael Suter
 
Maloja Pushbikers FEM 2017:
Lena Vogl, Sofie Mangertseder, Janine Döring, Sabina Ossyra, Marion Dziwnik