Din handlekurv er tom

Slipstream nekte Cannondale slutter sponsing

06/06/2017 0
Cannondale-Drapac-eieren Slipstream Sports har nektet at de er villig til å miste sin primære sponsor, sykkelprodusenten Cannondale, men innrømmer at de aktivt søker etter nye sponsorer for å øke budsjettet.
 
En rapport på spansk nettside Zikloland sa at Cannondale hadde bestemt seg for å redusere mange av deres sponsoraktiviteter, noe som ville bety at de ville komme tilbake noe fra deres støtte av laget. Imidlertid sier Slipstream Sports organisasjonen at dette ikke er tilfelle. De legger til at budsjettbegrensninger har tvunget dem til å begrense noen aspekter rundt deres racing, og derfor søker de ekstra økonomisk støtte.
 
"Cannondale er ikke bare en sponsor av laget, men også en stor eier av Slipstream Sports," fortalte teamet Cyclingnews i en skriftlig uttalelse. "Og mens Cannondale ønsker å fortsette som en stor økonomisk støttespiller, ser vi aktivt etter flere sponsorer. Lagets budsjett er ekstremt begrenset og har vært i flere år, og tvinger kutt på områder som sportsvitenskap og aerodynamisk testing. Det riktige støttetallet til våre ryttere, vi vil fortsette å søke etter ytterligere støtte. "
 
Holdingselskapet Slipstream Sports har vært en del av sporten i over et tiår, som driver en utviklingstruppe før den forgrener seg til WorldTour med Garmin-laget i 2009. Teamet slått sammen med Cannondale-gruppen i 2014, med produsenten som kjøpte selskapet og deres WorldTour-lisens. I fjor sluttet Drapac seg ombord og ble en deleier av Slipstream, som medførte flere ryttere fra Pro Continental-teamet som de hadde sponset.
 
I fjor endte Cannondale-Drapac en sykkelbekledning Cannondale lang WorldTour-vinningstørke, og vunnet et stadium av Tour of California med Andrew Talansky. Det ble raskt etterfulgt av et sekund, med Pierre Rolland å ta en følelsesmessig seier på Giro d'Italia. De sitter nå 11 i WorldTour-rangeringer og håper at de kan fortsette løpene med Talansky som skal lede laget på Criterium du Dauphine denne helgen og Tour de France neste måned.