Din handlekurv er tom

Sterbini erobre Little Cottonwood Canyon

08/08/2017 0
LITTLE COTTONWOOD CANYON - Mens hverken Bardiani CSF-ryttere Giulio Ciccone eller Simone Sterbini figurerer i den samlede løpestrengen ved 2017 Tour of Utah, ga lagkameratene Utah-fansen, samlet masse opp Little Cottonwood Canyon, noe å hylle om i lørdagens scene 6 Av Tour of Utah.
 
Med en gruppe førende ryttere paret til syv under den endelige klatre til Snowbird, angrep Ciccone med 4 kilometer å gå, hoppet ut av salen hans, gritting tennene og satte 35 sekunder mellom seg selv og lagkamerat Sterbini som italienerne oppnådde de to øverste punktene Under den vanskeligste klatring dagen i årets tur.
 
"Med omtrent 4K lagde jeg litt av et angrep. Jeg ønsket å se hvordan de andre ville reagere, sa Ciccone. "Når jeg hadde litt gap, visste jeg at jeg måtte regulere og tempo meg selv til slutt."
 
Tredje plass på lørdagens scene gikk til Axeon Hagens Berman rytter Neilson Powless. Den 20-årige, fjerde i den generelle posisjonen og 2017-rundturen til Utahs beste unge rytter, sa at han var imponert over italienernes klatreevne.
 
"Svært mye fra basen av den endelige klatre Bardiani CSF-gutta hadde et gal tempo," sa Powless.
 
Det har vært en imponerende Tour of Utah for Powless, som sprakk toppen fire i onsdagens prøveperiode opp Big Cottonwood Canyon. På lørdag viste Powless kunnskapsrike av en veteran, og angriper den andre gule jerseyen utfordrer 2 kilometer fra målingen på Snowbird.
 
"Jeg har nettopp prøvd å holde meg godt i meg selv hele tiden," sa Powless. "Jeg prøvde å være så stabil som mulig oppover klatringene til jeg følte at øyeblikket var riktig og på litt over 2K dro jeg og prøvde å komme til linjen så fort som mulig."
 
Med en dag igjen i Larry H. Miller Tour of Utah, fortsetter Rally Cycling's Rob Britton en 26-sekunders ledelse over United Health Care-rytteren Gavin Mannion. Brittons gule trøye så ut til å være i alvorlig fare Lørdag som BMC-rytter Brent Bookwalter og Holowesko Citadel rytter og Lehi bosatt TJ Eisenhart brukte en fantastisk nedstigning ned American Fork Canyon til på et tidspunkt å vinne om to minutter på Britton.
 
Bookwalter og Eisenhart hadde hverandre et par lagkamerater, og i omtrent 45 minutter tilhørte den virtuelle gule jerseyen (løpsleder) Bookwalter, som gikk inn i dagen etterfølgende Britton med 44 sekunder.
 
Men Rally Sykling rallied som Adam De Vos og Sepp Kuss hjalp Britton bro over sykkelklær gapet før ledergruppen slo Snowbird klatre.
 
"Jeg har gjort dette en stund nå, og det sjelden betaler seg for å få panikk," sa Britton. "Jeg hadde 100 prosent tillit til gutta mine, selv om vi visste at Brent og TJ skulle gå full gass for å komme over. De to gutta var store trusler, men deres aggresjon slags arbeidet mot dem i dag. "
 
Mens Britton ikke er helt sikker på hva som kan forventes søndag da andre lag forsøker å ta den gule trøyen, forventer han at løpet skal være aggressivt fra farten.
 
"Jeg tror det vil være veldig likt som i dag," sa Britton. "De skal forsøke å isolere meg så tidlig som mulig, men jeg tror i morgen er litt annerledes, og jeg burde være i stand til å lene meg på Gavin (Mannion) og Serghei Tvetcov litt mer ettersom deres podiumposisjoner er ganske stivnet.
 
For alle som aldri har sett en elit sykling, har søndagens Stage 7 med start og slutt på Utah Capitol en perfekt mulighet til å ta i Larry H. Miller Tour of Utah i sin majestet. Fase 7 starter klokken 1 Med en estimert sluttid på 3:45 p.m. Syklister vil fullføre 11 runder i et Salt Lake City-kurs, som dekker 73 miles. Det beste tilskuerstedet kan være State Street som ryttere lider på den bratte klatre. Andre visningsområder inkluderer Bonneville Boulevard, rundt City Creek Canyon og serpentin vender rundt Reservoir Park.