Din handlekurv er tom

Wilier-Selle Italia avslører World Tour-ambisjoner

16/06/2017 0
Wilier tok over tittelsponsor forrige sommer før Giro d'Italia og billige sykkelklær ytterligere støtte har vært sikret i 2017 fra Selle Italia. Italiensk internett- og mobilkommunikasjonsmerke Fastweb er også satt for å øke sin investering hvis laget sikrer en jokerturnering til 2017 Giro d'Italia.
 
"Vårt mål er å konkurrere på høyeste nivå i både road racing og terrengsykling. Vårt mål på veien er å gå opp til WorldTour-nivå innen tre år. Vi tror det er mulig og vil vise den italienske og spesielt den veneto-baserte sykkelindustrien til verden, sier Enrico Gastaldello, en av tre brødre som styrer den familieeide virksomheten fra en ny fabrikk og kontorer i Rossano Veneto.
 
"Vi kunne blitt partner med et WorldTour-team, men vi foretrekker å ta en lengre rute som en tittle sponsor, og vi er sikre på at det vil være verdt det. Vi må takke Selle Italia for å bestemme seg for å jobbe med oss. "
 
Teamet 2017 er basert i Toscana og administreres av Angelo Citracca, med tidligere Mapei-rytter Luca Scinto igjen som senior direktør sportif. Lagets roster har endret seg lite i 2017, med Filippo Pozzato forventet å avslutte sin lange karriere med laget denne sesongen, mens 25 år gammel italiensk sprinter Jakub Mareczko forventes å gå opp og slå sine mange seier i mindre løp til suksess i Europa . Også på roster er Andrea Fedi, Manuel Belletti og Mateo Busato.
 
Pozzato ble 35 i september og 2017 blir hans 18. sesong som profesjonell.
 
"Det blir en viktig sesong for meg fordi det kan være min siste," sa Pozzato.
 
"Jeg håper å gjøre opp for noen av resultatene jeg savnet i fjor. Vi er et ungt lag med unge gutter som utvikler seg bra. Min rolle er å hjelpe dem og dele min erfaring med dem, men også å vinne noe for å betale tilbake alle for deres støtte. Vi håper å legge grunnlaget for noe større og bedre for laget. "
 
Mareczko ble tvunget til å avslutte Giro d'Italia tidlig i 2016, men ferdigstilt tredje i VM under 23 i Qatar og deretter vunnet tre stadier i Kina i Tour of Taihu Lake.
 
"Jeg har vunnet 25 løp, men bare en i Italia. Jeg håper å forandre det i år, og fortsett å gjøre det bra takket være et sterkere, ledet tog som koordineres av Pozzato, sier han.
 
"Jeg var skuffet over å bare vinne bronsemedaljen, men det var fortsatt et godt resultat for meg og har gitt meg motivasjonen for 2017."
 
Wilier-Selle Italia-laget vil lage sin sesong debut på Vuelta a San Juan, med Pozzato og Belletti, racing med Yonder Godoy, Julen Amezqueta, Alex Turrin og Matteo Draperi.