Din handlekurv er tom

WorldTour vinner: Cortina tar Red Hook Crit debut i Milano

14/11/2017 0
Den fjerde og siste runden av Red Hook Criterium Championship-serien, holdt i Milano lørdag billige sykkelklær, så to nye vinnere dukker opp. Maria Sperotto (Bepink-Cogeas) og Ivan Cortina (Bahrain-Merida) hevdet overraskende seire. Begge ryttere løp med UCI WorldTour-lag, begge er ganske unge - henholdsvis 20 og 21 - og begge konkurrerte i sine Red Hook Crit debuts.
 
For åtte år siden var Milan den første Red Hook Criterium-hendelsen utenfor navnetavnet Brooklyn-nabolaget, og over den tiden har den italienske sykkelkulturen omfavnet arrangementet. Publikum var ute i full kraft i Milano-området i Bovisa, med fans som pakker inn langs banen, så vel som på nærliggende balkonger, tak og vegger.
 
1.2 km sporet i Milano er unikt, da det er den eneste av fire-event-serien som fortsatt er lagt ut på bygater og ikke på en spesialbygd spor. Det er ingen hårnål på Milan-kretsen, men de smale gatene, stramt synslinjer og ni høyhastighets hjørner spiller en rolle i å teste atleterne.
 
I kvinners løp, Sperotto, 2o, revet Raphaele Lemieux (Team iBike) og Elena Valentini (Brianza Squadra Corse) gjennom siste hjørnet for å vinne sin første Red Hook Crit-hendelse. Bak henne ble Eléonore Saraiva fra Aventon Factory Team ferdig med femte for sykkeldrakt Cinelli Chrome å klare 2017 Red Hook Crit-serien.