Din handlekurv er tom

Personvern og sikkerhet

Velkommen til vår nettbutikk. Vårt mål er at du føler deg så behagelig å bruke vår nettside som du kjøper i ditt lokale kjøpesenter. Når du kjøper produkt (er) fra nettsiden vår, tar vi spørsmålet om sikkerhet på alvor. Hver gang du går inn kredittkortnummeret ditt, fakturerings- og leverings informasjon når shopping, vil vi bruke industristandard Secure Sockets Layer (SSL) teknologi for å hindre at informasjon blir mottatt.

Vår forpliktelse til personvern

Ditt personvern er viktig for oss. For å holde ditt privatliv tryggere, gir vi denne kunngjøringen forklarer vår online opplysningspraksis og valgene du kan gjøre om hvordan informasjonen blir innhentet og brukt. For å gjøre denne notisen lett å finne, gjør vi den tilgjengelig på vår hjemmeside og på hvert punkt der personopplysninger kan bli bedt om.

Informasjonen vi innhenter:
Kunngjøringen gjelder all informasjon samles inn eller leveres på våre nettsider. På enkelte sider kan du bestille produkter, gjøre forespørsler og registrere deg for å motta materialer. Typene personlig informasjon som er samlet på disse sidene er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort / debetkort informasjon. På noen sider, kan du sende informasjon om andre mennesker. For eksempel, hvis du bestiller en gave på nettet og ønsker det sendt direkte til mottakeren, må du sende inn mottakerens adresse. I dette tilfellet, hvilke typer personopplysninger som er samlet inn navn, adresse, telefonnummer.

Den måten vi bruker informasjon:
Vi bruker informasjonen du gir om deg selv når du gjør en bestilling bare å fullføre den rekkefølgen. Vi deler ikke denne informasjonen med utenforstående parter unntatt i den grad det er nødvendig for å fullføre den rekkefølgen. Vi bruker informasjonen du gir om noen andre når du gjør en bestilling bare å sende produktet og for å bekrefte levering. Vi deler ikke denne informasjonen med utenforstående parter unntatt i den grad det er nødvendig for å fullføre den rekkefølgen. Vi bruker ikke-identifiserende og samlet informasjon til å utforme vår hjemmeside bedre og å dele med annonsører. For eksempel kan vi si en annonsør som X antall personer besøkte et bestemt område på vår hjemmeside, eller at Y antall menn og Z antall kvinner fylt ut vårt registreringsskjema, men vi ville ikke avsløre noe som kan brukes til å identifisere de individene. Til slutt, vi aldri bruke eller dele personlig identifiserbar informasjon gitt til oss på nettet på måter som ikke er relatert til de som er beskrevet ovenfor, uten å også gi deg en mulighet til å velge bort eller på annen måte forby slike ubeslektede bruksområder.

Vår forpliktelse til Data Security

For å hindre uautorisert tilgang, vedlikeholde data nøyaktighet, og sikre riktig bruk av informasjonen har vi fått på plass nødvendige fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn på nettet.

Hvordan du kan få tilgang til eller korrigere informasjonen din:
Du kan få tilgang til gjennom alle dine personlige opplysninger som vi samler inn online og opprettholde ved å sende oss en forespørsel skriftlig til adressen som er oppgitt på infosiden. Vi bruker denne fremgangsmåten til å bedre beskytte informasjonen din. Du kan korrigere faktiske feil i dine personlige opplysninger ved å sende oss en forespørsel som påviser feilene. For å beskytte ditt privatliv og sikkerhet, vil vi også ta forholdsregler for å bekrefte identiteten din før vi gir tilgang eller foretar endringer.

Hvordan kontakte oss:
Skulle du ha andre spørsmål eller kommentarer om disse retningslinjer for personvern, kan du sende oss en e-post, eller ta kontakt med vår kundeservice på nettet.