Din handlekurv er tom

Vilkår og betingelser

Vennligst les disse vilkårene nøye, fordi ved å gå inn dette nettstedet, samtykker du i å følge og være bindingen av disse vilkårene. Hvis du ikke godtar disse vilkårene, bør du ikke få tilgang til eller bruke dette nettstedet.

   
Vilkår og betingelser for å styre

    
Disse vilkårene og betingelsene representerer den endelige og fullstendige avtalen mellom partene, og ingen vilkår eller betingelser på noen måte modifisere eller endre bestemmelsene angitt her skal være bindende Vårt selskap med mindre skriftlig og underskrevet og godkjent av en offiser eller annen autorisert person på Vårt selskap. Ingen endring av noen av disse vilkårene skal endres av selskapets forsendelse av varer etter mottak av kjøpere innkjøpsordre, shipping forespørsel eller liknende som inneholder trykte vilkår i tillegg til eller i strid med vilkårene i denne avtalen. Hvis en betingelse, klausul eller bestemmelse erklæres ugyldig av en kompetent domstol, slik erklæring eller aksjer skal ikke påvirke gyldigheten av andre vilkår, klausul eller bestemmelse her inneholdt.

     
Aksept av ordre

    
Alle bestillinger er underlagt skrevet pris verifisering av autorisert Våre Selskapet personell med mindre de er i skriftlig for å være fast i en bestemt tidsperiode. Forsendelse av varer uten skriftlig pris bekreftelse utgjør ikke aksept av prisen som finnes i den rekkefølgen.

    
Innbytte

    
Vårt selskap forbeholder seg retten til, uten forvarsel, å erstatte et alternativt produkt av lignende type, kvalitet og funksjon. Dersom kjøperen ikke vil godta en erstatning, må kjøperen spesifikt erklærer at ingen substitusjon er tillatt når kjøperen ber om et tilbud, dersom en slik forespørsel om sitatet er gjort, eller, hvis ingen forespørsel om prisoverslag ble gjort, når du plasserer en ordre med Vårt selskap

    
Pris

    
Oppgitte priser, inkludert eventuelle transportkostnader, er gyldig i 10 dager, med mindre utpekt som fast for en bestemt periode i henhold til en skriftlig tilbud eller skriftlig salg aksept utstedt eller verifisert av en offiser eller andre autoriserte personell i vårt selskap. En pris utpekt som fast for en bestemt periode kan tilbakekalles av vårt selskap om tilbakekall er skriftlig og er sendt til kjøperen før den tid en skriftlig aksept av prisen er mottatt av vårt selskap. frakt punkt. Vårt selskap forbeholder seg retten til å kansellere ordrer i hendelsesutsalgspriser som er lavere enn oppgitte priser er etablert av offentlige reguleringer.

   
Transport

    
Med mindre annet er bestemt, skal Vårt firma bruke skjønn å bestemme carrier og ruting. I begge tilfeller skal Vårt firma er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller overdreven transportkostnader som følge av sitt valg.

    
Pakking

    
Med mindre annet er bestemt, vil vårt selskap holde bare med sine minste pakking standarder for metode for transport valgt. Kostnaden for alle spesielle pakking, lasting eller oppkvikkende spurt av kjøperen vil bli betalt av kjøperen. Alle kostnadene ved pakking og forsendelse for kjøpers spesialutstyr skal betales av kjøperen.